IPL mot ytliga blodkärl.

Posted in Everyday life

Att jag inte gjort detta tidigare..lr ja, det är väl nu jag verkligen har stört mig på det och tyckt att de syns för mycket, även när jag sminkar mig. Det går verkligen inte att dölja.

Jag tror ju att det är för att jag under nån månad nu inte har solat eller gjort något för att få lite färg på kroppen, iaf inte i ansiktet eftersom vi gått på Aha-behandlingar. Då ska man helst inte sola och om man är i solen så ska man ha väldigt hög faktor på solkrämen,vi använder +50.

Anyway.  Ni kan se på bilderna hur tydligt man ser kärlen, speciellt vid näsan. Man lägger på en kylande gel som.sitter på under hela behandlingen. Sticker till lite, de e små blixtar som förs in i huden som sedan ”dödar” dom små kärlen. Ibland försvinner det på en behandling, de kan ta några dagar/vecka. Har man lite mer eller större så tar de ungefär 2-3 ggr för att få bästa resultat. Som ni ser på bilden  nedanför så körde vi hela kunder, näsa och haka. Ja där gelen syns. 

Jenni hade inte bokat någon tid men hon körde ändå, hon har inte i närheten lika mycket synliga kärl som jag. Men lite kring näsa och så. Jag tycker redan att man kan se lite skillnad, iaf på kinderna. Jag e förväntansfull!! Hoppas på bästa resultatet! Bilder kommer senare på resultaten..

Ha det fint//A

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.