… Borås …

Posted in Beauty & Lashes, Everyday life, Style & Beauty

Home swee home… ÄLSKAR att vara hemma. Alltid lika mysigt att komma hem till mamma, styvfar och katten! Pappa får vi träffa på lördag.

Ska försöka hinna med så mycket som möjligt. Alltid lika svårt o få in allt i det tajta schemat. Tur att vi är ”hemma” under påsk oxå så man har mer tid.

Idag när vi kom till Borås gjorde vi två saker. Två efterlängtade saker. Först åt vi lunch på Tugg, vi älskar ju hamburgare! Testade ”månadens burgare”. God burgare, goda pommes. Minns aldrig hur de andra smakar eftersom vi äter där så sällan så kan inte jämföra. Synd.

Andra saken vi gjorde var att hälsa på Ann-Louise på Klinik Villastan för att få lite Botox i pannan. Hon e den bästa vi varit hos så därför vill vi heller inte gå någon annanstans. Hela pannan och ögonen fixades. Så sjukt skönt och slippa spänningarna som konstant finns. Mycket därför många gör botox. För att slappna av och få mjukare uttryck.Sedan är det även i förebyggande syfte. Vi har en hel del rynkor om man drar ihop brynen eller höjer brynen. Nu slipper vi dom. Det ändrar inte ditt uttre, endast minskar mimiken o rynkorna.

Tack Ann-Louise , så kul o se dig! <3 //J

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.